Nakon Dodika kosilice se uhvatili Mazalica i Begić

"Trimer u ruke. Pokosimo Banjaluku", poručio je Mazalica

30.06.2023. 16:15
  • Podijeli:
Mazalica_Begic_kosilica_foto_TW-649ee33c049bb.webp Foto: Twitter/Srđan Mazalica/Ivan Begić

Nakon što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik juče pokosio travu pored brze saobraćajnice Banjaluka – Klašnice, nedaleko od Prijedorske petlje pokrenuo je lavinu komentara, ali i Ivana Begića i Srđana Mazalicu.

Naime, Mazalica i Begić su danas nastavili sa kosidbom. Begić se na istom mjestu dohvatio kosilice i, kako kaže, završio ono što je predsjednik ,,započeo“.

"Šta god da radili u životu to treba da bude odgovorno, pošteno, časno i kvalitetno. Kosili travu ili vodili državu. Nemojte ostavljati nezavršene poslove, makar to bilo i košenje trave. Ovo je posljednji put da popravljam nešto za vama", napisao je Begić na Tviteru.

Ni narodni poslanik Mazalica nije ostao imun na "novi trend". Sudeći prema snimku, očigledno je kosio prostor nedaleko od prostorija Elektroprenosa gdje je zaposlen, a na Tviteru je poručio: "Trimer u ruke. Pokosimo Banjaluku".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()