Na forumu o bezbjednosnim izazovima: Konaković sutra u Dubaiju

Forum će biti prilika i za razgovore o pronalaženju održivog rješenja o aktuelnim pitanjima

07.12.2023. 16:43
  • Podijeli:
Elmedin Konakovic_Tanjug-6400823377358.webp Foto: Tanjug

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković učestvovaće od sutra na trodnevnom forumu o bezbjednosnim izazovima i aktuelnim međunarodnim temama u Dubaiju, na poziv ministra spoljnih poslova i međunarodne saradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdulaha bin Zajeda el Nahjana.

Prestižni forum "Sir Bani Jas" i ove godine okupiće ministre spoljnih poslova, visoke zvaničnike, predstavnike globalnih poslovnih zajednica, te akademske stručnjake, kako bi razgovarali o bezbjednosnim izazovima i aktuelnim međunarodnim temama s kojima se svijet suočava, prije svega na Bliskom istoku, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova.

Forum će biti prilika i za razgovore o pronalaženju održivog rješenja o aktuelnim pitanjima, mirnim i diplomatskim sredstvima, čime bi se obezbijedila stabilnost regije i svijeta, kao i kretanjima u globalnom poretku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()