HDZ ipak potpisao kandidaturu Igora Stojanovića za potpredsjednika FBiH

Sat vremena ranije, Stojanović se obratio medijima i rekao kako nema potrebne potpise

27.01.2023. 18:24
  • Podijeli:
Igor_Stojanovic_foto_YT-63ce7b6127ec7.webp Foto: YouTube

Delegat SDP-a u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Igor Stojanović ipak će imat više od 11 potpisa koji su mu potrebni za kandidaturu za potpredsjednika Federacije BiH iz reda srpskog naroda.

Naime, HDZ BiH je pristao potpisati Stojanovićevu kandidaturu tako da on sada ima 13 potpisa, a za kandidaturu mu je bilo potrebno 11.

Podsjećamo, Centralna izborna komisija je ranije potvrdila kandidature Refika Lende (SDA) i Lidije Bradare (HDZ) za predsjednika i potpredsjednika FBiH.

Sat vremena ranije, Stojanović se obratio medijima i rekao kako nema potrebne potpise.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()