Dodik otvoreno: Iza Srpske izazovna, ali uspješna godina

"To pokazuje sposobnost ove vlasti da može upravljati Srpskom u ovim kriznim vremenima", naveo je Dodik

31.12.2023. 09:07
  • Podijeli:
Tan2023-12-3009102760_3 milorad dodik AP PhotoRadivoje Pavicic-6590054d19e11.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Radivoje Pavicic

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je iza Srpske još jedna izazovna, ali uspješna godina u kojoj je vlast uspjela da očuva institucije, budžet i ekonomiju, bila efikasna i nije izgubila nijednu nadležnost.

"To pokazuje sposobnost ove vlasti da može upravljati Srpskom u ovim kriznim vremenima", naveo je Dodik na svom "Instagramu" u retrospektivi protekle godine.

Dodik je napomenuo da su se sve priče kako će Srpska propasti pokazale kao obične laži. "Pojačano ćemo raditi na poboljšanju životnog standarda, na novim investicijama i stvaranju novih radnih mjesta, sve u interesu našeg naroda koji ovdje živi", naveo je Dodik.

On je naglasio da Republika Srpska nikad nije imala više prijatelja, od Srbije, Rusije, Mađarske i drugih država koje je posjetio ove godine i razgovarao s njihovim liderima, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban bili su gosti u Banjaluci.

Dodik je ukazao da se tokom godine u Srpskoj radilo na izgradnji novih auto-puteva i puteva, bolnica, rekonstrukciji banjskih zdravstvenih ustanova, da se krenulo u realizaciju izgradnje energetskih objekata.

"Sve to ćemo nastaviti i u narednoj godini i Republika Srpska će napredovati, biti uspješna i sigurna", poručio je Dodik

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()