Dodik i Cvijanović se sastali sa Vučevićem u Istočnom Sarajevu

On je podelio zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram

11.01.2024. 19:00
  • Podijeli:
dodik vucevci minist od-65a0262cc6cd3.webp Foto: MINISTARSTVO ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević saopštio je da se danas sastao sa članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Administativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

"Sastao sam se danas sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu", naveo je Vučević na svom nalogu na Instagramu i objavio fotografije sa sastanka.

Cvijanović je na Instagramu navela da je uvek zadovoljstvo da ugosti "dragog prijatelja, potpredsednika Vlade i ministra odbrane Srbije". "Zajedno sa Dodikom razgovarali smo danas u Istočnom Sarajevu, uoči Božićnjeg prijema", navela je Cvijanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()