Dodik čestitao Mandiću: Ovo je najbolje priznanje za rad

"Želim da izrazim lično opredjeljenje za unapređenje odnosa Republike Srpske i Crne Gore i uspostavljanje saradnje na obostranu korist i dobrobit naših građana i naroda, koje vežu duboke istorijske veze", naglasio je Dodik.

30.10.2023. 20:15
  • Podijeli:
milorad-dodik-tanjug.jpg

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Nove srpske demokratije Andriji Mandiću izbor na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore i izrazio opredjeljenje za unapređenje odnosa Republike Srpske i Crne Gore.

Dodik je poželio Mandiću puno uspjeha u obavljanju ove odgovorne funkcije.

"Povjerenje koje Vam je ukazano najbolje je priznanje za Vaš dosadašnji rad i rad Vaše partije, te jasan znak da su prepoznati napori koje ste uložili na stabilizaciji prilika u Vašoj zemlji, te napredak koji je ostvaren", napisao je Dodik na društvenoj mreži "Iks".

On je ukazao da su prethodno iskustvo koje Mandić ima i srčanost kojom zastupa svoje stavove garancija da će, na čelu najvišeg zakonodavnog tijela u Crnoj Gori, uspješno odgovoriti na sve izazove.

Dodik je poručio da srpski narod, koji predstavlja značajnu zajednicu i koji je integrisan u crnogorsko društvo, i te kako prepoznaje Mandićevo zalaganje za dobrobit svih ljudi koji žive i doprinose crnogorskom društvu i stoga podržava upravo njega i njegovu partiju.

"Želim da izrazim lično opredjeljenje za unapređenje odnosa Republike Srpske i Crne Gore i uspostavljanje saradnje na obostranu korist i dobrobit naših građana i naroda, koje vežu duboke istorijske veze", naglasio je Dodik.

Lider koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandić izabran je danas za predsjednika Skupštine Crne Gore.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()