Počela izgradnja prvog Lidlovog objekta u Sarajevu

Njemačka firma uveliko gradi i svoj veliki distributivni centar u Lepenici, a do sada su izgradili jedan maloprodajni objekat i to u Bijeljini

19.03.2024. 10:53
  • Podijeli:
lidl promo-65265ee35b890.webp Foto: Promo

Počela je izgradnja prvog Lidlovog objekta u Sarajevu. Kako je BiznisInfo.ba ranije pisao, njemački gigant kupio je parcelu u ulici Džemala Bijedića u naselju Halilovići, preko puta hotela Ibis.

Ovih dana, gradnja je i zvanično krenula, izvještava BiznisInfo.ba.

Postavljena je tabla i ograđeno gradilište. Na terenu su i teške mašine a na fotografijama pogledajte i kako će ovaj objekat izgledati.

Nedavno smo izvijestili i da je Lidl kupio parcelu u Lukavici, na samom ulazu u Sarajevo i naselje Dobrinja.

Njemačka firma uveliko gradi i svoj veliki distributivni centar u Lepenici, a do sada su izgradili jedan maloprodajni objekat i to u Bijeljini.

Objekat čija je izgradnja počela u Sarajevu vjerovatno neće biti otvoren prije nego što se završi niz prodajnih objekata širom BiH.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()