Miroslav Ilić iskreno za „Una intervju”: „Pokušavao sam da se svedem na društevno-prihatljivu mjeru”

Utorak u 20.20 na UNA TV

11.06.2024. 12:00
  • Podijeli:
una_UNA INTERVJU-65eaebfd565fa.webp Foto: UNA

Novi gost Voje Nedeljkovića je Miroslav Ilić - nesuđeni inženjer elektrotehnike koji je sasvim slučajno zalutao u svijet narodne muzike i ostavio neizbrisiv trag. „Devojka iz grada“ bila je sudbinska odrednica za ovog pjevača koji svu zahvalnost za najljepše pjesme duguje Obrenu Pjevoviću.

Iza njega je višedecenijska karijera koju su obilježili ne samo vanvremenski hitovi već i mnoge afere, a Mirosalv će bez ustručavanja pričati o počecima, ljubomori i zavisti na estradnoj sceni danas i u njegovo vrijeme. Iskreno će pričati i kako ga je alkohol pretvarao u životinju i kako je uspio da se odrekne tog poroka: „Pokušavao sam da se svedem na društveno-prihvatljivu mjeru, ali to je u tom okruženju bilo nemoguće“.

Miroslav će pričati i o počecima saradnje sa menadžerom Rakom Đokićem, kritikama koje je dobijao zbog izbora Rake, proširenju saradnje sa „Slatkim grehom“, zajedničkim nastupima i kako se kombinacija „mirne elegancije i cirkusa“ završila na veoma ružan način.

„Eksplodiralo je nezadovoljstvo shvatanjem buduće priče koja je u osnovi imala alavost prema moći i novcu, a ja to nikad nisam želio. Htio sam samo da budem uspješan pjevač i ništa više, ravnopravan kolega sa svima“, ispričao je Miroslav.

Šta je sve rekao o Tozovcu, Šabanu, Dobrivoju Topaloviću i Saši Popoviću, pogledajte u emisiji „UNA intervju“ u utorak u 20.20 časova.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

· MTEL (na poziciji 22)

· SUPERNOVA (na poziciji 19)

o BlicNET (na poziciji 19)

o Elta Kabel (na poziciji 19)

o Telrad (na poziciji 19)

o KALDERA KDS (na poziciji 19)

· TELEMACH (na poziciji 69)

o HS Kablovska Televizija (na poziciji 69)

o HKB Net (na poziciji 69)

o M&H Company (na poziciji 69)

· BH Telecom (na poziciji 54)

· MUX D digitalno emitovanje (na poziciji 2)

· HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

· TXTV (na poziciji 168)

· mSAT - Lista 1 (na poziciji 120) i Lista 2 (na poziciji 66)

· MAX TV (na poziciji 20)

· WIRAC (na poziciji 22)

· TERC KTV (na poziciji 130)

· MEDIASKY (na poziciji 25)

· AMBNET (na poziciji 12)

· Stokic KDS (Doboj) - na poziciji 24

· Miss KDS (Bihać) - na poziciji 202

· KDS Ortak (na poziciji 35)

· Logosoft (na poziciji 630)

· DINNET (na poziciji 30)

· KTV E-G-E (na poziciji 12)

· Global IPTV (Gradačac) - na poziciji 9

· Global IPTV (Gradačac) RS - na poziciji 4

· ZipZap IPTV (Zenica) - na poziciji 23

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()