Lufthansa ove zime povećava broj letova između Frankfurta i Sarajeva

Ukupno, avioprijevoznik ima na raspolaganju 21.252 sjedišta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, što je povećanje od 19%

27.07.2023. 14:00
  • Podijeli:
Lufthansa_avion_foto_Pixabay.jpg Foto: Pixabay

Njemački avioprevoznik Lufthansa planira održati letove iz Frankfurta za Beograd, Zagreb, Ljubljanu, Skoplje i Sarajevo, kao i iz Minhena za Beograd, Zagreb i Ljubljanu ove nadolazeće zimske sezone, koja počinje 29. oktobra i traje do 30. marta.

Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, Lufthansa će ove zime imati 154 leta između Frankfurta i Sarajeva, što je povećanje od 25%.

Ukupno, avioprijevoznik ima na raspolaganju 21.252 sjedišta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, što je povećanje od 19%.

Svi letovi na toj liniji, koja će se obavljati svakodnevno, trenutno su predviđeni avionom A319. Promjene u ovoj ranoj fazi, posebno u opremi, i dalje su moguće, javlja Ex-Yu Aviation.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()