"Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska": Na obali Save zasijao najveći vatromet u čast sabora

Velika bakljada upriličena je večeras sa Starog savskog mosta u Beogradu, povodom završnice prvog Svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor".

08.06.2024. 21:56
  • Podijeli:
bakljada sve srpski sabor screenshot rts-6664ad757ee1b.webp Foto: Screenshot RTS

 Velikim vatrometom iz Parka Republike Srpske na lijevoj obali Save večeras je završen Prvi svesrpski sabor - "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska"


Velika bakljada upriličena je večeras sa Starog savskog mosta u Beogradu, povodom završnice prvog Svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor".

U blizini mosta, na kuli Beograd, ispisano je "Živela Srbija, živela Srpska", kao i "Jedan narod, jedan sabor" uz osvetljenje u bojama srpske trobojke.

Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gdje god da žive, jedan narod, da streme istim ciljevima, imaju zajedničku istoriju, promovišu mir i dobre odnose sa svima u region, prenosi Tanjug.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()