Vjetar nanio veliku štetu, zakazana sjednica kriznog štaba

Vjetar je skidao krovove sa kuća, bacao crijep na ulice, dosta vozila je oštećeno

19.07.2023. 19:42
  • Podijeli:
Samac nevrijeme foto Facebook-64b82087a0960.webp Foto: Facebook

Jak vjetar praćen kišom zahvatio je opštinu Šamac i nanio veliku štetu zbog čega je za večeras zakazana sjednica kriznog štaba.

Vjetar je skidao krovove sa kuća, bacao crijep na ulice, dosta vozila je oštećeno.

Zbog nevremena česti su nestanci električne energije.

Sjednica kriznog štaba zakazana je za 20.00 časova.

"Olujno nevrijeme večeras je nanijelo veliku materijalnu štetu na individualnim i privrednim objektima i na usjevima", rekao je Srni načelnik opštine Đorđe Miličević.

 

Miličević je rekao da je nevrijeme pogodilo Šamac oko 18.00 časova i da je izašao da obiđe grad kako bi sagledao razmjere štete.

 

Vjetar je nosio krovove, bacao crijep sa kuća, lomio drveće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()