U nedjelju i ponedjeljak zaprašivanje komaraca u opštini Šamac

U slučaju loših vremenskih uslova stanovništvo će biti blagovremeno obaviješteni o naknadnom terminu akcije.

07.07.2023. 08:42
  • Podijeli:
zaprasivanje-komaraca-foto-agroklub.jpg

 Na području opštine Šamac u nedjelju i ponedjeljak, 9. i 10. jula, biće vršeno zaprašivanje komaraca, te pčelari treba da preduzmu sve potrebne mjere za zaštitu pčela.

Preduzeće za sanitarno-ekološku zaštitu "Eko-bel" iz Laktaša u nedjelju će vršiti zapašivanje od 19.30 do 22.30 časova u mjesnim zajednicama Obudovac jedan i dva, Zasavica, Škarić, Šamac, Batkuša, Grebnice, Novo Selo, Novo Selo jedan /Zasjeka/ i Brvnik, navodi se u zajedničkom saopštenju opštinskog Odjeljenja za privredu i inspekcijske poslove i lokalne Civilne zaštite.

U ponedjeljak od 4.00 do 7.00 časova zaprašivanje će biti vršeno sa vode, rijeka Save i Bosne, a od 19.30 do 22.30 časova u mjesnim zajednicama Gornja, Donja i Srednja Slatina, Pisari, Kruškovo Polje, Gornja i Donja Crkvina, Hrvatska Tišina, Srpska Tišina, Tursinovac, Gornji i Donji Hasić, Gajevi, Kornica, Lugovi.

U slučaju loših vremenskih uslova stanovništvo će biti blagovremeno obaviješteni o naknadnom terminu akcije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()