Šta su radili specijalci MUP-a RS na Jahorini

Pored policije tu si bile i druge službe

02.12.2022. 13:20
  • Podijeli:
foto_MUP_RS1-6389ee8d15e96.webp Foto: MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS, Specijalne antiterorističke jedinice i Policijske uprave Istočno Sarajevo, juče su učetvovali u izvođenju pokazne vježbe na Jahorini, koja je organizovana s ciljem provjere osposobljenosti učenika i sredstava za rad u vanrednim situacijama spašavanja i evaluacije skijaša.

U izvođenju vježbe pored pripadnika MUP-a učetvovali su Helikopterski servis Republike Srpske, Republička uprava Civilne zaštite, JZU Dom zdravlja Pale, Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo, Crveni krst, opština Pale i Grad Istočno Sarajevo.

Tokom vježbe policijski službenici pokazali su sposobnost i ulogu u rješavanju ovakvih kriznih situacija.

- Napominjemo da će pripadnici PU Istočno Sarajevo u cilju bezbjednog odvijanja turističke sezone na području OC Jahorina, preuzimati sve neophodne mjere i radnje, kako bi očuvali javni red i mir, spriječili vršenje krivičnih djela i osigurali bezbjedan boravak turista – poručili sui z MUP-a RS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()