Šta reći: Svečanim presjecanjem vrpce ozvaničeno postavljanje zavjesa u školi

Nesvakidašnji događaj u Mostaru

28.12.2022. 18:24
  • Podijeli:
os gnojnice - vlada hnk-63ac7ba107a7a.webp Foto: Vlada HNK

Da može čudnije i nelogičnije u BiH, najbolje je pokazao događaj iz Mostara. Naime, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom realizacije projekta "Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i rebrastim zavjesama“ u Osnovnoj školi Gnojnice, a koji je podržala Turska vojna misija u BiH.

Resorni ministar svečanim presjecanjem vrpce ozvaničio je ovaj projekat.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje sa vama. Ovo je bitan događaj za sve nas, jer je realizovan projekat u JU Osnovna škola Gnojnice koji će biti od koristi i našim učenicima i nastavnicima, ali i zbog činjenice da imamo priliku ugostiti naše prijatelje iz Turske. Nadam se da će još biti prilika za ovakve susrete u narednom periodu i da će se saradnja i dalje nastaviti", kazao je resorni ministar.

Učenici i nastavnici JU Osnovne škole Gnojnice pripremili su zanimljiv program povodom realizacije projekta i u znak zahvalnosti Turskoj vojnoj misiji u Bosni i Hercegovini.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()