Šta je muškarac bez šorca: Mostarac u haljini oduševio region!

Kako se oblačiti na skoro plus 40 stepeni?

12.07.2023. 19:25
  • Podijeli:

Kako se oblačiti na skoro plus 40 stepeni? Struka savjetuje laganiju odjeću, međutim ako želite u državne institucije i službe ipak je kodeks malo drugačiji. Šorceve i bermude tamo možete zaboraviti.

Neobičan prizor viđen je juče u prostorijama Penzijsko-invalidskog osiguranja u Mostaru, gdje je muškarac šorc zamjenio haljinom i regularno završio svoje obaveze.

Sarajlijama je ovo bilo itekako zanimljivo i domišljato, naročito jer kako kažu, kodeksi oblačenja nisu nigdje jasno navedeni.

"Mostarci su inače poznati kao ljudi koji imaju smisla za humor tako da cijenim i poštujem Mostarce, čestitam mu na tome što je pokazao, na toj domišljatosti i naravno opravdavam njegov potez".

"Nije nepravedno, nego to nekako nije ni zastupljeno kroz javnost ni objavljeno da smo svi mi sad upućeni gdje možemo ući i kako moramo biti obučeni, prvi ja pa pretpostavljam i drugi tako da parola snađi se. Kad dođeš i kažu ne može ti nađeš način da to može".

"Malo ono sarkastično, evo sad ću bez problema ući sa haljinom, a sa šorcem ne mogu".

"A bezveze, šta će drugo muškarci nositi nego šorc".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()