Šok za kupce: U trgovačkom centru u Bihaću snimljen miš kako jede hljeb sa polica

Kako se vidi na video klipu, miš se nalazi u polici sa hljebom, te nesmetano jede isti

23.12.2022. 08:31
  • Podijeli:
mis_hljeb_Bihac_foto_Instagram-63a4210272f45.webp Foto: Instagram

Jedan građanin iz Bihaća snimio je glodara koji se nalazi u trgovačkom centru Crvena jabuka nedavno otvorenom u ovom gradu.

Kako se vidi na video klipu, miš se nalazi u polici sa hljebom, te nesmetano jede isti.

Prisustvo miševa u prostorijama gdje je hrana izuzetno opasno jer su oni često prenosioci brojnih zaraznih bolesti od kojih su neke vrlo ozbiljne po zdravlje ljudi.

Građani su pozvali inspekciju, a evo šta su oni zaključili.

"Dana 14. decembra 2022. godine Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Bihać zaprimila je nekoliko telefonskih prijava građana koje su se odnosile na video snimak koji se širio društvenim mrežama, a iz kojeg je vidljivo da je u jednoj poslovnici marketa Crvene jabuke u Bihaću pronađen miš kako jede hljeb. Odmah po zaprimljenoj prijavi inspektori su izašli na teren i obavili inspekcijski nadzor", rekli su iz Kantonalne uprave za inspekcijske poslove.

Dodali su da je napravljen zapisnik, a za utvrđene nedostatke i nepravilnosti iz sanitarne oblasti da će postupajući inspektor u skladu sa svojim nadležnostima poduzeti odgovarajuće uprave i druge mjere, prenosi Srpskainfo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()