Na aerodrom sletio prvi avion: Uspostavljena avio-linija od Beograda do Mostara

Zainteresovani putnici od Beograda do Mostara moći će da lete svakog ponedjeljka, petka i nedjelje, saopštila je "Er Srbija".

15.04.2024. 16:44
  • Podijeli:

Kompanija "Er Srbija" je danas uspostavila avio-liniju između Beograda i Mostara, koja će saobraćati tri puta sedmično, a let traje oko 50 minuta.

Zainteresovani putnici od Beograda do Mostara moći će da lete svakog ponedjeljka, petka i nedjelje, saopštila je "Er Srbija".

"Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo da će direktna avio-linija doprineti snažnijem i efikasnijem umrežavanju zemalja u regionu, kao i većim mogućnostima za putovanja ka zapadnoj i severnoj Evropi", poručili su iz "Er Srbije".

U srpskoj avio-kompaniji očekuju veliko interesovanje putnika, naročito onih koji žele da putuju između Mostara i Evrope ili Sjeverne Amerike preko Beograda.

U "Er Srbiji" ističu da putnici iz Mostara preko Beograda njenim avionima sada mogu brzo i udobno da stignu do Pariza, Diseldorfa, Ciriha, Amsterdama, Osla, Barselone, Kopenhagena, Praga, Milana, Rima, Frankfurta, Istanbula i mnogih drugih gradova.

Uvođenjem Mostara u mrežu srpska nacionalna avio-kompanija je proširila broj regionalnih destinacija, pa će tokom ljetne sezone "Er Srbija" saobraćati između Beograda i 16 gradova bivše Jugoslavije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()