Sjajne vijesti za sve građane Istočnog Sarajeva: Sutra na Jahorini besplatni svi sadržaji

Sve što je potrebno jeste da sa sobom imate ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu za djecu.

Autor: PR tekst
04.09.2023. 16:04
  • Podijeli:
Jahorina 14_Una-649ead5388927.webp Foto: UNA

Kao znak zahvalnosti na podršci i povjerenju koje nam stanovnici ove regije pružaju  iz godine u godinu, odlučili smo da sadržaji iz naše ljetne ponude sutra, 5. septembra budu besplatni za sve građane Istočnog Sarajeva, saopšili su iz Olimpijskog centra Jahorina.

Ljeto još uvijek traje, a Jahorina je idealno mjesto za opuštajući, ali aktivni odmor u toplim danima.

Iskoristite svoje vrijeme na kvalitetan način i isprobajte zanimljive atrakcije po kojima je ova planina poznata!

Sve što je potrebno jeste da sa sobom imate ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu za djecu, te iste pokažete kontrolorima. Takođe, uz pokazne dokumente neće se naplaćivati ni parking.

Ljeto na planini nudi priliku za bijeg od užurbanosti i svakodnevnog života i pruža osvježavajući mir i spokoj.

Posjetite Jahorinu i provjerite  zašto joj turisti iz cijelog svijeta daju svoje povjerenje!

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()