S ljubavlju hrabrim srcima: Do sada stiglo 33.485 poziva

Za dvadesetak minuta humanitarni broj 1411 je pozvalo 12.000 građana

26.12.2022. 21:26
  • Podijeli:
s-ljubavlju-hrabrim-srcima-logo.jpg

Humanitarni broj 1411 za nabavku transportnih inkubatora za porodilišta u Republici Srpskoj do sada je pozvan 33.485 puta u okviru donatorske večeri "S ljubavlju hrabrim srcima" koja se održava u Banjaluci.

Za dvadesetak minuta ovaj broj je pozvalo 12.000 građana.

Pozivom na "M:telov" humanitarni broj 1411 građani do ponoći mogu da doniraju sredstva za nabavku transportnih inkubatora za porodilišta u Republici Srpskoj.

Ovu humanitarnu akciju Vlada Republike Srpske podržala je donacijom u iznosu od 100.000 KM.

Glumac Zlatan Vidović kaže da je ova akcija od velikog značaja, posebno danas kada je prisutan odlazak stanovništva.

On je dodao da se na ovakve pozive rado odazove, a večeras je razgovara sa građanima koji su pozvali humanitarni broj. 

U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika održava se 13. donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima".

Donatorskoj večeri prisustvuju predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, premijer Republike Srpske Radovan Višković, ministri u Vladi Republike Srpske.

Manifestaciji prisustvuju i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac. 

Skupu prisustvuju i NJegovo preosveštenstvo vladika bihaćko-petrovački Sergije, biskup banjalučki Franjo Komarica, vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za vjere Dragan Davidović, kao i ministar za brigu o porodici i demografiju Srbije Darija Kisić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()