Prolaznik romobilom udario novinarku u Sarajevu

Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili reakciju novinarke koja je ostala pribrana

08.11.2022. 09:56
  • Podijeli:
novinarka_romobil_foto_TikTok-1667897807022.webp Foto: TikTok

Novinarka Federalne TV doživjela je nezgodu tokom javljanja uživo ispred Akademije likovnih umjetnosti kada ju je prolaznik udario romobilom.

Novinarka Vildana Mehmedović je stajala na mostu Festina Lente, a iza nje se pojavio prolaznik koji ju je, noseći romobil u rukama, nespretno udario.

Mehmedović je uprkos prvobitnom iznenađenju i bolnoj grimasi na licu, uspjela ostati pribrana te je nastavila s javljanjem.

Nakon što joj se prolaznik izvinio, Vildana je odgovorila: "Ništa, ništa. Sve je ok".

Potom se izvinila gledaocima zbog neočekivanog incidenta poručivši: "Dešavaju se i ovakve stvari."

Nakon toga, kada je vjerovatno shvatila šta je kamera upravo zabilježila, nije mogla suspregnuti smijeh te se ponovo izvinila gledaocima.

"Idemo uživo i sve nam je oprošteno", kazala prije nego je nastavila govoriti o ljubaznosti - o čemu je pričala prije neočekivanog udarca.

Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili reakciju novinarke koja je ostala pribrana.

Neki su se našalili da bi sljedeće javljanje trebalo biti "s tramvajske pruge".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()