Otac i kćerka pokosili travu oko graničnog prelaza Rača

Svakako da njegov potez i angažovanost može biti inspiracija za aktivno uključivanje svih građana u očuvanje okoline

19.07.2023. 10:35
  • Podijeli:
GP_Rača_trava_foto_FB-64b6636cba37e.webp Foto: Facebook

Pripadnik Udruženja "Eko zelenih - Drina" i predsjednik fudbalskog kluba Janja Amir Hajtić, uz pomoć svoje kćerke, pokosio je visoku travu i zapušteni prostor oko graničnog prelaza Rača.

Hajtić i porodica žive u Belgiji, ali su poznati u ovom kraju po ekološkim i sportskim aktivnostima. Kad je Hajtić stigao iz Belgije u Janju, bio je zgrožen prizorom zapuštenog graničnog prelaza kojim su prolazili na svom putu kući.

Na kraju je odlučio posjetiti to mjesto i urediti ga zajedno sa dvadesettrogodišnjom kćerkom Umihanom. Svakako da njegov potez i angažovanost može biti inspiracija za aktivno uključivanje svih građana u očuvanje okoline i brige o lokalnoj zajednici, objavljeno je na stranici OFK Janja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()