Nova godina na "otvorenom": Evo šta gradovi u Srpskoj nude

Tako će u najvećem gradu Srpske građane u Novu godinu uvesti poznati pjevač Željko Samrdžić, a sutradan odnosno za "reprizu" nastupiće Lepa Brena.

30.12.2023. 09:15
  • Podijeli:
doček Nove godine Banjaluka-6550c5283c910.webp Foto: GRAD BANJALUKA

U nekoliko lokalnih zajednica u Srpskoj biće organizovan doček 2024. godine na otvorenom, uz nastupe poznatih izvođača i bogat prateći program.

Tako će u najvećem gradu Srpske građane u Novu godinu uvesti poznati pjevač Željko Samrdžić, a sutradan odnosno  za "reprizu" nastupiće Lepa Brena.

Takođe, u Banjaluci će biti organizovana i proslava Nove godine za one najmađe, koji će u nedelju uz prigodan progam proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Pored dočeka na otvorenom u Banjaluci je organizovan i doček u mnogobrojnim kafićima i restoranima, a dnevne žurke počinju već od 30. decembra.

"Ove godine ja i prijatelji smo odlučlili da u Novu godinu uđemo svi zajedno na koncertu Željka Samradžića u Banjaluci. Prethodnih godina smo uvijek bili u nekom od kafića, ali ove godine je to ipak na otvorenom", kazala ja Sandra S. iz Banjaluke.

Za doček Nove godine u Trebinju će nastupiti "OK bend", dok će u petak, 29. decembra, biti organizovan doček dječije Nove godine, biće priređeni mini-koncerti domaćih izvođača.

Progam se u Trebinju nastavlja  se i  u ponedjeljak, 1. januara, od 12 časova u Dučićevoj ulici  gdje će biti priređen koncert Ansambla nacionalnih igara "Jovan Dučić", dok će u 13 časova nastupiti izvođač Adi.

Dobojlije će na dočeku međunarodne Nove godine uživati uz muzičare Igora Vukojevića i Nedu Petrušić.

Grad Prijedor organizuje doček Nove godine na otvorenom, a Prijedorčane će zabavljati di-džej Marko Kralj i grupa "Legende", a program novogodišnje noći počeće u 20 časova na Trgu majora Zorana Karlice.

Grupa "Zana" nastupiće na gradskom trgu u Bijeljini za doček Nove 2024. godine, prethodne je najavljeno iz Gradske uprave Biljeljina.

Preostale opštine i gradovi u Srpskoj neće imati doček na otvorenom, ali svaka od njih je za građane ali i brojene turisite pripremila bogat sadržaj u mnogobrojinim kafićima i restoranima, pišu Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()