Najezda zmija i žohara u Sarajevu

Uznemirujuće fotografije na Facebooku objavio vijećnik općine Novo Sarajevo

26.10.2022. 14:42
  • Podijeli:
sarajevo-setnja-una-04jpg.jpg

Najezda zmija i žohara u Sarajevu

Sarajlije se sve češće žale na pojavu žohara i zmija. Žohari u zgradama, zmije u parkovima i na ulicama. U prilog tome svjedoče i uznemirujuće fotografije vijećnika u Općini Novo Sarajevo Arslana Dučića koje je podijelio na Facebook nalogu i pozvao na hitne rekcije nadležnih.

Naime, fotografije za koje Dučić tvrdi da ih je zabilježio u sarajevskom naselju Malta pokazuju najezdu žohara na ostatke hrane na ulici.

“Sve se ovo dešava 100 metara od Doma zdravlja Omer Maslić, kao i 50 metara udaljenosti od vrtića Kekec i 100 metara zračne linije do fabrike hljeba i peciva Klas. U blizini ima još poslovnih objekata, smatram da je alarmantno stanje i tražim da se istim naloži hitna dezinsekcija prostora. Ovaj slučaj ću prijaviti našoj inspekciji, a ona neka po službenoj dužnosti proslijedi drugim nadležnim organima koji trebaju da reaguju”, napisao je Dučić.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()