Mladi u Sarajevu izmislili novi opasan trend: Vožnja na krovu kao zabava, pogledajte snimak

U nastavku pogledajte video

07.09.2023. 22:00
  • Podijeli:
trend_mladi_Sarajevo_foto_Instagram Cropped-64f9e2b6ef53f.webp Foto: Instagram/crnahronikabih

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak kojeg su postavili mladići iz Sarajeva. Kako navode, izmislili su novi trend koji bi trebao biti zanimljiv.

Na snimci vidimo mladića koji se popeo na krov putničkog automobila marke Golf 3, provozao se par metara tako, da bi na semaforu sišao sa krova pa se opet popeo.

Portal Crna-Hronika.info objavio je na svom Instagramu video uz opis: "Omladina u Sarajevu izmislila novu 'furku'.

U nastavku pogledajte video:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()