Kroz komunikaciju do pozitivnih promjena: Woman.Comm konferencija 24. i 25. oktobra u hotelu Hills

Drugo izdanje Woman.Comm Konferencije obećava spektakularno i inspirirajuće iskustvo koje će promijeniti vašu perspektivu o komunikaciji

Autor: PR tekst
04.09.2023. 17:09
  • Podijeli:
konfernecija_women 1-64f5f31137c39.webp Foto: Woman.com

Kroz komunikaciju do pozitivnih promjena: Pridružite nam se na Woman.Comm konferenciji, 24. i 25. oktobra u hotelu Hills

Bliži nam se drugo izdanje Woman.Comm konferencije koje će se održati 24. i 25. oktobra u hotelu Hills Ilidža!

Drugo izdanje Woman.Comm Konferencije obećava spektakularno i inspirirajuće iskustvo koje će promijeniti vašu perspektivu o komunikaciji. Pozivamo sve stručnjake/inje, entuzijaste i lidere/ke iz svijeta komunikacija, marketinga i medija da nam se pridruže 24. i 25. oktobra u Hotelu Hills u Sarajevu.

Redefiniranje komunikacije

Komunikacija je ključna za sve što radimo i ona se stalno razvija. Nema sumnje da su promjene u komunikacijskom pejzažu nevjerojatne, a ovogodišnja Woman.Comm konferencija će vas voditi kroz najinovativnije aspekte ovih promjena.

Glavni cilj konferencije je istaknuti nevjerojatan utjecaj komunikacije na različite dijelove našeg života i kako zajedno možemo oblikovati bolje društvo kroz efikasnu komunikaciju. Želimo dokazati da komunikacija ima ključnu ulogu u izgradnji pozitivnih veza, razumijevanju među ljudima i rješavanju problema koje susrećemo.

Kroz inspirativne govore, interaktivne diskusije i panele, želimo rasvijetliti različite načine na koje komunikacija oblikuje našu svakodnevicu - od osobnih odnosa do poslovnih uspjeha, od kulturnih interakcija do globalnih problema.

Organizator konferencije je Woman.Comm Club koji je pokrenut sredinom 2022. godine sa ciljem da okupi žene u komunikacijskoj industriji i slavi njihove uspjehe.

Program koji ne želite propustiti

Preko 20 inspirativnih govornika/ca iz BiH, regije i svijeta, 6 intrigantnih panel diskusija, dodjela nagrade Woman.Comm of the Year koja prepoznaje izvanredan doprinos žena komunikacijske industrije i gala večera uz nastup poznatog muzičkog izvođača, Dženana Lončarevića, koji će dodatno začiniti ovaj već spektakularni događaj.

Woman.Comm konferenciju otvorit će svojim izlaganjem Damir Ciglar, iskusni (ali ne i ocvali) renesansni univerzalac, osnivač i voditelj međunarodno najnagrađivanije hrvatske agencije, Imago Ogilvy, osvajača najznačajnijh svjetskih nagrada u kreativnosti koji se prvi put u Bosni i Hercegovini pojavljuje na događaju ovog tipa.

Nakon Damira, čuti ćemo i mnoge priče o snazi i povezivanju žena u poslovnom svijetu, ravnopravnosti, luksuznom brendiranju, kampanjama sa svrhom, employer branding-u, novim trendovima u komunikaciji i drugo.

Svi predavači i panelisti na Woman.Comm konferenciji su stručnjaci u svom poslu, jedna od njih je i Larisa Halilović, međunarodna ekspertica za razvoj timova i biznisa, kvalificirana od strane Cambridge Univerziteta u Velikoj Britaniji, Auckland Univerziteta sa Novog Zelanda i British School of Coaching UK, u oblastima obrazovanja odraslih, lingvistike i psihologije.

Prijave otvorene

Želimo vas vidjeti među našim učesnicima! Prijave su otvorene već sada, a svi detalji i formular za registraciju dostupni su na našoj web stranici: https://womancomm.club/konferencija/

Nemojte propustiti priliku biti dio ovog nevjerojatnog iskustva koje će promijeniti način na koji razmišljate o komunikaciji!

Očekujte inspiraciju, otkrića i prilike za rast na svim razinama. Naša misija je pokazati da komunikacija nije samo alat, već temeljni gradivni element koji može pretvoriti društvo u bolje mjesto za sve nas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()