Klizačice pokazale umijeće na zaleđenom Blidinjskom jezeru

Jedinstvene trenutke za podsjetnik je ovjekovječila fotografijama i videosnimcima

09.02.2023. 18:13
  • Podijeli:
Blidnje_klizanje_foto_blidnje.net1-63e34a42f277d.webp Foto: Blidnje.net

Zaleđeno Blidinjsko jezero svake godine postaje poligon brojnih zanimljivih aktivnosti u podnožju Vran planine i Čvrsnice, a članovi kluba Association Loop Ensemble iz Sarajeva pretvorili su ga u veliko klizalište i pokazali svoje umijeće.

Prvi put su Park prirode Blidinje posjetili 2021. godine i kako piše Blidinje.net od tada uz želju, volju i adrenalin koriste svaku priliku uživati u klizanju i akrobacijama.

Iako je snažan vjetar na Blidinju njima to nije bila zapreka da na zaleđenom Blidinjskom jezeru privuku pažnju mnogobrojnih prolaznika i gostiju Parka prirode Blidinje.

Pravili su figure, vijence, piruete, skokiće i na ledu Blidinjskog jezera proveli više od sat vremena, te izazvali radoznalost brojnih prolaznika, koji su se vidjevši ih na ledu, ohrabrili da siđu s ceste do zaleđenog jezera i naprave fotografije za uspomenu na predivne prizore, leda i bjeline Blidinjskog jezera.

Pravi zimski ugođaj iz Parka prirode Blidinje bez sumnje će i gosti iz glavnog grada naše zemlje ponijeti u lijepom sjećanju.

Jedinstvene trenutke za podsjetnik je ovjekovječila fotografijama i videosnimcima ekipe koja je bila s njima i sve pokrete pažljivo pratila.

No, to im kako su poručili neće biti razlog da ne dođu i narednog vikenda s novim idejama za izražavanje umjetnosti kroz klizanje na jedinstvenom ledu Blidinjskog jezerai da uživaju u svim čarima hercegovačke snježne ljepote..

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()