Kavazović čestitao Vaskrs mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu

Dodao je kako se nada da će značenje poruke ovog hrišćanskog praznika probuditi

14.04.2023. 11:44
  • Podijeli:
kavazovic-anadolija.jpg

Reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović uputio je čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu povodom nastupajućeg blagdana Vaskrsa.

"Povodom nastupanja velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa, Vama lično, Vašem sveštenstvu i vjernicima želim sretne praznične dane", naveo je reisul-ulema Kavazović.

Dodao je kako se nada da će značenje poruke ovog hrišćanskog praznika probuditi, kod onih koji vjeruju, empatiju za ljude koji pate i koji su izloženi strašnim mukama stradanja.

"Svima nama su potrebne poruke i pouke kroz koje je prošao Isus na svom putu povratka svome Gospodaru, a posebno nama ovdje u Bosni i Hercegovini. Želim da svoj veliki praznik provedete u zdravlju, radosti i zadovoljstvu - u krugu dragih i milih ljudi", kaže se u čestitki reisul-uleme Kavazovića, javlja MINA.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()