Iz zvorničke Civilne zaštite nakon nevremena tvrde: Nema materijalne štete

Prema podacima Službe civilne zaštite prikupljenim na terenu, odvodni slivnici nisu mogli istovremeno da apsorbuju padavine.

13.06.2024. 19:08
  • Podijeli:
duga-zvornik-una-641d97db3fe54.webp Foto: UNA

 U gradskom jezgru Zvornika danas su padali kiša i grad veličine lješnika nošeni jakim vjetrom, a u ostalim dijelovima grada samo kiša, ali nevrijeme nije pričinilo materijalnu štetu, rečeno je Srni u gradskoj Službi civilne zaštite.

Prema podacima Službe civilne zaštite prikupljenim na terenu, odvodni slivnici nisu mogli istovremeno da apsorbuju padavine.

Obilna kiša padala je na području Križevića, Petkovaca, Jardana i Karakaja, ali Civilnoj zaštiti za sada nije prijavljena nikakva šteta na poljoprivrednim usjevima, voćnjacima ili objektima.

Bujični potoci nisu se izlili iz korita, niti je povećan vodostaj rijeka na području grada jer je pljusak kratko trajao.

Područje Zvornika i juče je zahvatilo olujno nevrijeme, a grad je napravio priličnu štetu na poljoprivrednim imanjima u naseljima Baljkovica, Križevići, Kitovnica, Jardan i Karakaj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()