Hutovo blato u novom ruhu: Izgrađena šetnica, zabavni park, brojni sadržaji…

Za vikend su se vidjeli i prvi rekreativci kako uživaju u novim sadržajima, iako su radovi još u toku

08.03.2023. 19:20
  • Podijeli:
Hutovo_blato_foto_CapljnskiPortal2-6408553889516.webp Foto: Čapljinski portal

Drveno pristanište i šetnica odlično su se uklopili u okoliš, urađena je i staza kroz park, a već je završen i adrenalinski park za djecu Spremnije nego ikad Park prirode Hutovo blato dočekat će proljeće i lijepe sunčane dane, na radost posjetitelja.

Već sada, nakon prvih radova, Hutovo blato je neprepoznatljivo. Drveno pristanište i šetnica odlično su se uklopili u okoliš, urađena je i staza kroz park, a već je završen i adrenalinski park za djecu, piše Čapljinski portal.

Sve su to sadržaji koje je Hutovo blato dobilo putem projekata, a koji za cilj imaju veću afirmaciju parka i privlačenje većeg broja posjetitelja.

Za vikend su se vidjeli i prvi rekreativci kako uživaju u novim sadržajima, iako su radovi još u toku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()