"Dobri duh našeg hora": Članovi "Banjalučanki" se oprostili od Jelene na dirljiv način

Ženski kamerni hor Banjalučanke ostao je bez jednog člana, a kolege i prijatelji su se oprostili od Jelene dirljivim riječima...

09.11.2022. 12:34
  • Podijeli:
banjalucanke-1667992659548.webp Foto: Facebook

"Jelena Shoba Avramovich .. "dobri duh" našeg hora, "big mama" i uvijek najveća podrška za sve nove članice, nakon više od dvadest godina "isijavanja" na koncertnim i takmičarskim podijumima širom svijeta otišla je na neko, nadamo se bolje i ljepše mjesto. Zajedno smo pobjeđivali u Lincu, Kini, Veneciji, Malti, SAD, Budimpešti, Barseloni, Rigi, Magdeburgu, Sočiju, Kalamati, Južnoafričkoj Republici...ali ovu posljednju bitku nažalost nismo uspjeli dobiti, a borili smo se hrabro i do zadnjeg časa! Putuj među anđele i pazi na nas i sa neba kao što si i na zemlji generale Šobo!", napisali su u objavi na zvaničnoj FB stranici hora.

Dirigent hora Mladen Matović, pokazao je koliko je Jelena bila važan član ovog sastava.

"Niko nije volio naš hor kao ona, niko...i teško da će ikad iko.. Ja uvijek imam nešto za reći ali prvi put sam ostao bez riječi...", napisao je Matović između ostalog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()