Bivši šef policije iz Ljubuškog na TikToku se hvali da se bavio kriminalom i prostitucijom

Pored svoje službene dužnosti, kako kaže bavio se i kriminalom kao i prostitucijom

13.03.2024. 13:50
  • Podijeli:
Jure Vujica_foto_tikTok-65f18bfe40cb9.webp Foto: TikTok

Stariji gospodin sjedi u dnevnom boravku u majici sa natpisom SFRJ. Gleda u kameru i priča šokantnu  priču o svom životu. Njegovo ime je Jure Vujica i bivši je policijski zapovjednik iz Ljubuškog koji je trenutno u penziji.

Pored svoje službene dužnosti, kako kaže bavio se i kriminalom kao i prostitucijom.

U najezdi zvijezda TikToka koji dolaze iz kriminalnog miljea, Jure Vujica iz Ljubuškog je najnoviji, a prvi video objavio je na tiktok nalogu Dedo Vujo.

"Ja sam Jure Vujica, dobra večer svima. Ja sam novi na TikToku i inače sam zadnji komandir milicije iz Jugoslavije. 1992. godine sam dobio otkaz u policiji iz političkih razloga".

Nakon toga se odajem kriminalu – počinje svoju ispovijest Jure Vujica iz sela Veljaci kod Ljubuškog.

"Odao sam se privrednom kriminalu i završio na Interpolovoj potjernici prije 22. godine. Momentalno se nalazim i živim u Veljacima, općina Ljubuški. Imam bogato iskustvo u gospodarskom kriminalu, u prostituciji, LGBT zajednici, o drogama i alkoholu, htio bih sve to s vama podijeliti u narednom razdoblju.
Sve ću otvoreno reći šta sam doživio u životu, što sam radio i uočio kako žive kriminalci u Zagrebu, kako žive prostituciju u koju sam i sam bio uključen. Nije mi strana ni LGBT zajednica i tu imam ogromno iskustvo, i sa njima sam se družio. Želja mi je da se družim s vama. Volim se družiti sa mladim ljudima i uživati s njima. Inače sam partijaner i jako volim techno partije i želja mi je da se sa vama družim i da vam pobližnje objasnim kako žive ti ljudi", izjavio je Jure Vujica, piše Hercegovina.info.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()