BH Telecom upozorio korisnike: 'U toku je lažna nagradna igra, ne otvarajte ove linkove...'

Sve ćešći su pokušaji prevara na internetu te upozoravamo korisnike da budu savjesni pri dijeljenju ličnih podataka

06.10.2023. 22:30
  • Podijeli:
BH Telecom-650c6acdafdb8.webp Foto: BH Telecom

BH Telecom je na svom Facebook profilu izdao upozorenje korisnicima u vezi lažne nagradne igre koja kruži na web stranicama koje nisu u vlasništvu te kompanije.

Njihovo upozorenje prenosimo u cijelosti:

"Obavještavamo vas da je u toku lažna nagradna igra koja se organizuje putem web stranica koje nisu u vlasništvu BH Telecoma.

Molimo da ne otvarate sumnjive linkove i podsjećamo da se svaka komunikacija sa našim korisnicima isključivo odvija putem naše zvanične web stranice i profila na društvenim mrežama!, stoji u upozorenju njihovim korisnicima.

Sve ćešći su pokušaji prevara na internetu te upozoravamo korisnike da budu savjesni pri dijeljenju ličnih podataka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()