Avion preusmjeren u Zagreb nakon ulaska u zračni prostor BiH

Na Zračnoj luci Zagreb putnika su spremno dočekale hitne službe

08.04.2023. 11:13
  • Podijeli:
Boing 777X_Boeing_putnički avion_prototip_Foto Profimedia-6403354519b1c.webp Foto: Profimedia

Avion Boeing 737-800 hrvatskog ACMI prijevoznika E.T.F Airways, registarske oznake 9A-KOR, jutros u 8:20 po lokalnom vremenu na letu iz Frankfurta za Hurghadu, a u trenutku ulaska u zračni prostor Bosne i Hercegovine na visini 10.700 metara, preusmjeren je u Zagreb, piše Avioradar.

Posada je aviona preusmjerila zbog, kako AvioRadar neslužbeno saznaje, zdravstvenog problema jednog od putnika na letu.

Neslužbeno, radilo se o sumnji na srčani udar. Na Zračnoj luci Zagreb putnika su spremno dočekale hitne službe.

Avion je sletio u Zagreb u 8:36 po lokalnom vremenu, a u 9:40h nastavio svoje putovanje prema krajnjem odredištu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()