‘Debevec je mobitel izvadio iz donjeg veša i dao ga Vasviji Vidović. Kad su joj ga našli, viknula je: Vidi šta mi đubre uradi’

Vasković objavio

19.12.2023. 18:00
  • Podijeli:
Vasvija_Vidovic_foto_Armin Durgut_PIXSELL-642d3d450b501.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Novinar Slobodan Vasković objavio je neke detalje haosa koji se sinoć dešavao u zgradi SIPA-e prilikom saslušanje predsjednika Suda BiH Ranka Debevca.

Vasković navodi da je Debevec jedan od dva telefona koja je imao kod sebe pokušao sakriti od istražilaca SIPA-e i to u donjem vešu.

"Telefon je dao svojoj advokatici Vasviji Vidović u 'sobi za prepoznavanje'; očito je bio potpuno van sebe zbog hapšenja, čim nije shvatio da se iz takve sobe ne može vidjeti ništa, ali da se u sobi vidi sve. Na taj način su inspektori SIPA-e i otkrili pokušaj skrivanja dokaznog materijala.

Inspektori nisu odmah reagovali, već su Vidovićevoj naložili da, kada je izlazila, ponovo prođe kroz skener i tako došli i do drugog telefona Debevca, koji mu je, očito, vrlo vrlo bitan", napisao je Vasković.

Zanimljivo, Vasković navodi, da je Vidović nakon što su joj pronašli mobitel viknula: "Vidi šta mi đubre uradi".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()