Cvijanović: 1. maj nas obavezuje da radimo na izgradnji boljeg društva

Istakla da imperativ u radu svih institucija mora biti jačanje privrede, poboljšanje materijalnog položaja zaposlenih, sprečavanje odlaska mladih, stručnjaka i radne snage u inostranstvo

01.05.2023. 10:07
  • Podijeli:
zeljka_cvijanovic - reuters-638eef2e1f376.webp Foto: Reuters

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku svim građanima, radnicima i sindikatima povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada.

“Praznik rada, koji predstavlja simbol borbe za radnička prava, socijalnu pravednost i solidarnosti, obavezuje nas da istrajno radimo na izgradnji boljeg društva i jednakih šansi za sve”, naglasila je Cvijanovićeva u čestitki.

Ona je istakla da imperativ u radu svih institucija mora biti jačanje privrede, poboljšanje materijalnog položaja zaposlenih, sprečavanje odlaska mladih, stručnjaka i radne snage u inostranstvo, te unapređenje ukupnih prava radnika, posebno u realnom sektoru.

“U želji da u narednom periodu svjedočimo snažnijem ekonomskom rastu, povećanju broja radnih mjesta, plata i penzija, a samim tim i povećanju životnog standarda svih građana, upućujem vam srdačne čestitke i da u dobrom zdravlju i raspoloženju provedete predstojeće prvomajske praznike”, poručila je Cvijanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()