Žena u Zenici sugrađaninu prigovorila zbog parkiranja: On potegao pištolj

"Došlo je do krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti prema licu K.B. od strane lica A.A., koje je potom uhapšeno", rekli su u policiji.

26.05.2024. 16:56
  • Podijeli:
policija-sbk-anadolija.jpg

Prava drama odvijala se juče u Hajkovićima kod Zenice kada je došlo do verbalnog konflikta između Zeničanke K.B. (38) i njenog sugrađanina A.A. (37), a koji je potom izvadio pištolj, saznaje “072info”.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), incident se dogodio u 12.30 sati.

"Došlo je do krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti prema licu K.B. od strane lica A.A., koje je potom uhapšeno", rekli su u policiji.

Kako pričaju mještani Hajkovića, do incidenta je došlo zbog saobraćaja.

"Taj čovjek prodaje voće, povrće, kućne namirnice. Došao je u Hajkoviće, stao sa kombijem i od njega nije mogla proći K.B. zbog čega je počela negodovati. U tom trenutku, iznervirana Zeničanka je počela psovati vozaču kombija, što ga je izrevoltiralo pa je otišao u kombi, izvadio pištolj, repetirao ga i uperio u nju", pričaju mještani za “072info”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()