Zbog ubistva žene u Modriči: Uhapšene tri osobe

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna žena je više puta izbodena nožem nožem u svojoj kući u centru grada

23.10.2023. 16:56
  • Podijeli:
policija mup srpska policija shutterstock_1676560702-64d29d54861e6.webp Foto: Shutterstock

Mensura Hasbašić (69) ubijena je sinoć u svojoj kući u Modriči a policija je danas uhapsila tri osobe koje se mogu dovesti u vezu sa zločinom, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Kako nam je rečeno, policija je zbog ovog zločina danas pretresala više lokacija na području Modriče.

Nakon hapšenja, osumnjičeni su danas sprovedeni u policiju na kriminalistačku obradu.

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna žena je više puta izbodena nožem nožem u svojoj kući u centru grada. Inače, usljed višestrukih rana nesrećna žena je u kući u Ulici Cara Lazara podlegla na licu mjesta.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je kriminalistička policija PU Doboj, zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Mediji su nezvanično prenosili da je policija nakon zločina tragala za njenim devetnaestogodišnjim unukom. Takođe su naveli i da je on navodno od prvo babe tražio novac. Međutim, ove informacije nam  zvanično nisu potvrđene.

Iz Policijske uprave Doboj kratko je rečeno samo da se tri osobe lišene slobode u vezi sa ubistvom M.H. iz Modriče.

Rekli su kratko da im je ubistvo policijskoj stanici Modriča, prijavljeno u nedjelju oko 21 čas, te da je izvršen uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca kao i da rade na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Naložena je i obdukcija tijela  ubijene žene

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()