Zbog dugova lažno prijavio oružanu pljačku

Ljubiša M. iz Srpca lažno prijavio da su ga presrela tri razbojnika i otela mu 10.000 KM i 4.500 evra

23.12.2022. 09:33
  • Podijeli:
Ilustracija Foto: UNA
Ilustracija

PU Gradiška podnijeće prijavu protiv Ljubiše M. iz Srpca zbog sumnje da je lažno prijavio da su ga opljačkala trojica naoružanih razbojnika koji su mu, prema prijavi, ukrali 10.000 KM i 4.500 evra.

U policiji navode da im je razbojništvo prijavljeno juče ujutro u 5.10 časova.

"Oštećeni je prijavio da se svojim teretnim vozilom "mercedes" kretao lokalnim putem Stari Martinac - Prijebljezi u opštini Srbac, kada su ga u Nožičkom presrela tri nepoznate osobe automobilom "BMW". On tvrdi da su mu uz prijetnju vatrenim oružjem ukrali veći iznos novca", saopšteno je iz PU Gradiška.

Istražioci su provjeraval sve navode Ljubiše M. i utvrdili da njegova priča ne odgovara istini.

"Na osnovu niza preduzetih operativnih i istražnih mjera i radni policijski službenici PS Srbac su utvrdili da je Lj.M. lažno prijavio razbojništvo. Sa svime je upoznato tužilaštvo koje je naložilo da se po kompletiranju predmeta protiv Lj.M. dostavi izvještaj za krivično djelo lažno prijavljivanje", navode u PU Gradiška.

Nezvanično saznajemo da je tokom istrage utvrđeno da Ljubiša M. ima određene dugove, što ga je i motivisalo da lažno prijavi razbojništvo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()