Završen uviđaj: Tijelo bilo u fazi raspadanja, identitet i dalje nepoznat

Nakon uviđaja naloženo da se urade obdukcija i DNK analiza

09.07.2023. 13:21
  • Podijeli:
okruzno-tuzilastvo-banjaluka.jpg

Identitet osobe koja je jutros pronađena mrtva na obali Vrbasa nije utvrđen ni nakon uviđaja i dežurni tužilac Nikolina Ševa naložila je da se uradi obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, a biće izuzet i uzorak DNK koji bi mogao pomoći u identifikaciji, rečeno je za Unu u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Kako navode tijelo se nalazi u poodmakloj fazi raspadanja.

"Tijelo je pronađeno na obali Vrbasa između Rebrovačkog i Venecija mosta u Banjaluci. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, ali identitet nije utvrđen. Tužiteljka je naložila da se sprovedu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile okolnosti stradanja, uzrok smrti, a biće izuzet i DNK uzorak za dalju analizu", navode u OJT Banjaluka.

Podsjetimo, tijelo su jutros na obali Vrbasa u banjalučkom naselju Borik pronašli članovi Dajak kluba Vrbas organizovali čišćenje korita rijeke.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()