Uposlenik škole pogođen u vrat, u toku operativni zahvat

Napadač, za koga se pretpostavlja da je jedan od učenika, lišen je slobode i priveden u Policijsku stanicu Lukavac, što je takđer potvrdio gradonačelnik Delić

14.06.2023. 09:56
  • Podijeli:
Pucnjava u Lukavcu 5_Stringer Pixsell-64897c1bb7eda.webp Foto: Stringer / Pixsell

U jutarnjim satima u Osnovnoj školi Lukavac Grad, u Bosni i Hercegovini, dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba ranjena. Ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Lukavac ukazala je prvu pomoć, a potom je ranjeni uposlenik škole prevezen u Univerzitetsko – klinički centar u Tuzli, javlja Anadolija.

“Pacijent inicijala O. N. je hospitaliziran u UKC Tuzla zbog ustrelne povrede vrata. Pacijent je intubiran i u toku je operativni zahvat“, saopšteno je u UKC-a Tuzla.

Zvaničnih informacija iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona još uvijek nema, a gradonačelnik Lukavca Edin Delić je na društvenim mrežama podijelio vijest kako nema povrijeđenih učenika.

Službenici Uprave policije MUP-a TK su na terenu i rade uviđaj poslije čega će biti izdato saopštenje. Napadač, za koga se pretpostavlja da je jedan od učenika, lišen je slobode i priveden u Policijsku stanicu Lukavac, što je takđer potvrdio gradonačelnik Delić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()