Ukrali sef sa 8.000 evra, oružje i alat

Dario Kežić uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa tri maloljetnika provalio u dvije kuće u selu Resavac kod Srpca

30.12.2022. 11:23
  • Podijeli:
puska i sef foto PU Gradiska-63aeb99d00efe.webp Foto: PU Gradiška

Dario Kežić (19) iz Srpca uhapšen je zbog sumnje da je zajedno sa tri maloljetnika provalio u dvije kuće u selu Resavac kod Srpca iz kojih su ukrali sef sa 8.000 evra, lovačku pušku, pištolj, televizore i razni alat čime su pričinili štetu od oko 25.000 KM.

U okviru istrage uhapšen je i Rade Šurlan zbog sumnje da je od osumnjičenih otkupio ukradenu pušku, a prilikom pretresa kod njega su pronađene i dvije bombe.

"Policijski službenici identifikovali su i uhapsili D.K. zbog summnje da je na području Srpca, zajedno sa tri maloljetnika počinio tešku krađu i R.Š. iz Srpca osumnjičenog za prikrivanje i nedozvoljeno posjedovanje oružja", navode u PU Gradiška.

U policiji navode da su provale izvršene 28. decembra oko 16 časova, obijanjem ulaznih vrata. Osumnjičeni su u jednoj od kuća pronašli sef koji su obili i iz njega ukrali 8.000 evra. Ukradena su dva televizora, puška, pištolj i razni alat.

"O svemu su obaviješteni dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni tužilac za maloljetnike, koji su naložili da se nakon kompletiranja predmeta protiv lica D.K. i tri maloljetna lica podnese izvještaj o počinjenim krivičnim djelima", navode u PU Gradiška.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()