Uhapšena šestorka u akciji "Hornet" predata Tužilaštvu

Ulovljeni na Skaj i Anom aplikacijama

14.12.2022. 14:06
  • Podijeli:
Akcija Hornet_Ustupljena fotografija-6399ca0c2a43c.webp Foto: Ustupljena fotografija

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo predali su jutros tužiocu Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju šestoricu osumnjičenih u okviru operativne akcije "Hornet".

Osumnjičeni su pod istragom zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela organizovanog kriminala u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama, saopšteno je iz Tužilaštva.

Oni se sumnjiče za nabavku veće količine marihuane sa teritorije Crne Gore, organizovani prenos, skrivanje i krijumčarenje droge u BiH, a nakon toga i distribuciju i prodaju na širem području zemlje.

Kako je navedeno iz Tužilaštva, ove aktivnosti nastavak su operacija u predmetima sa dokazima iz dešifrovanih aplikacija "Skaj" i "Anom".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()