Uhapšen razbojnik koji je nožem posjekao radnicu prodavnice

Mustafa Golotić (28) uhapšen samo nekoliko sati nakon razbojništva u Janji

10.10.2022. 14:37
  • Podijeli:
noz-napad-shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Mustafa Golotić (28) iz Janje uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao prodavnicu u Janji, gdje je nožem lakše povrijedio radnicu koju je posjekao nožem po licu!

Pljačka se dogodila u subotu oko 19.40 časova kada je maskirani razbojnik, naoružan nožem, upao u prodavnicu i pod prijetnjom od radnice tražio da mu preda novac iz kase.

"Radnica mu se suprostavila i došlo je do koškanja i žestoke borbe. Razbojnik je u jednom trenutku radnicu oborio na pod, ali je ona nastavila da mu pruža otpor. Tada ju je posjekao nožem po licu, a zatim je iz kase uzeo dio novca i pobjegao", kaže izvor blizak istrazi.

On navodi da je radnica sve prijavila policij i istražiocima dala detaljan opis razbojnika. Napad su snimile i nadzorne kamere, što je policiji takođe pomoglo u identifikovanju razbojnika. Ispostavilo se da se radi o Mustafi Golotiću, koji je istu noć uhapšen.

"Bio je maskiran motociklističkom kacigom, a ispod je preko lica nosio plavu masku. Nakon hapšenja izvršen je pretres njegove kuće i okućnice i tom prilikom je pronađena garderoba koju je nosio na sebi tokom pljačke, a koja odgovara i opisu koji je dala radnica. Pronađen je i dio ukradenog novca", rekao je izvor blizak istrazi.

Kako je izgledao napad razbojnika pogledajte na snimku:

U PU Bijeljina navode da je uhapšen M.G. zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

"Policija je 8. oktobra zaprimila prijavu da je uz prijetnju upotrebe noža nad radnicom trgovinske radnje u Janji izvršeno razbojništvo. Razbojništvo je izvršeno od strane maskiranog muškarca. Razbojnik je iz kase ukrao dio novca, a u napadu je povrijedio radnicu koja je zadobila posjekotinu lica, zbog čega joj je ukazana medicinska pomoć", navode u PU Bijeljina.

Dodaju da su brzim i efikasnim opetrativnim radom na terenu u kratkom roku došli do izvršioca.

"Oko 23,50 časova uhapšen je M.G. iz Janje, kod kojeg su pronađeni predmeti koji su služili u izvršenju krivičnog djela kao i predmeti koji potiču iz krivičnog djela. O svemu je obaviješteno tužilaštvo koje je naložilo da se nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta dostavi izvještaj", saopštila je PU Bijeljina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()