Uhapšen poznati prestupnik, terete ga za sedam krađa u mjesec dana

Zoran Lajšić iz Banjaluke uhvaćen u krađi artikala u Tržnom centru

18.05.2023. 10:06
  • Podijeli:

Višestruki prestupnik Zoran Lajšić iz Banjaluke uhapšen je juče nakon što ga je radnik obezbjeđenja jednog Tržnog centra zatekao u krađi artikala. Budući da se u je u posljednjih mjesec dana više puta privođen zbog krađa Lajšić će biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koje će odlučivi o eventualnom predlogu za pritvor.

U PU Banjaluka navode da im je obezbjeđenje Tržnog centra juče u 7.50 časova prijavila da su muškarca zatekli u krađi.

"Policijski sklužbenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o Z.L., koji je lišeno slobode, a otuđeni artikli su uz potvrdu oduzeti. Osim toga Z.L. se sumnjiči da je 8 aprila do juče izvršilo ukupno šest krivičnih djela, od čega četiri oduzianja putničkih vozila i dvije krađe, kojima je pričinjena materijalna šteta od oko 15.000 KM", navode u PU Banjaluka.

Lajšić je policiji poznat kao višestruki prestupnik, sklon krađama i drugim imovinskim deliktima. Protiv njega je podneseno više od 30 prijava nadležnim tužilaštvima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()