Uhapšen odbjegli vozač: Vozio pod dejstvom alkohola i kokaina!

Senad Seferagić iz Cazina uhapšen zbog sumnje da je "renaultom" udario biciklistu i pobjegao

19.07.2023. 10:09
  • Podijeli:
nezgoda bl una-64b6eeb17a942.webp Foto: UNA

Banjalučka policija uhapsila je Senada Seferagića iz Cazina zbog sumnje da je pijan i drogiran u naselju Starčevica automobilom "renault" udario biciklistu Đorđa P. (23), a zatim pobjegao s mjesta nesreće!

Kako saznaje UNA Seferagić je pronađen i uhapšen zahvaljujući građanima i policijskom motociklisti, koji je uz pomoć svjedoka, brzo locirao odbjeglo vozilo i vozača.

"Policijski službenici PU Banjaluka oko 23 časova lišili su slobode S.S. iz Cazina zbog sumnje da je oko 21.25 časova u ulici Srpskih ustanika sa automobilom "renault" učestvovao u saobraćajoj nesreći u kojoj je teško povrijeđen biciklista Đ.P. Vozač S.S. je podvrgnut ispitivanju na alkohol i droge i tom prilikom je utvrđeno prisustvo 1,39 g/kg alkohola i "kokain" u organizmu", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Seferagić će, nakon kriminalističke obrade i otrežnjenja biti pušten na slobodu, a postupak protiv njega iće u redovnu proceduru. Tačna kvalifikacija krivičnog djela za sada nije poznata.

Podsjetimo, očevici nesreće za UNU su ispričali da je vozač "renaulta" u podnožju Starčevice preticao automobil "seat" pri čemu je udario biciklistu nanijevši mu teške povrede. Nesavjesni vozač nije ni pokušao da se zaustavi i pomogne biciklisti, već je brže bolje pobjegao.

Svjedoci su policiji dali detaljan opis odbjeglog vozila, a zapisali su i njegove registarske oznake, što je policiji znatno olakšalo potragu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()