Ubijen vođa "Kavačkog klana"!

Radoje Zvicer ubijen je večeras iza 20 časova u Panami

30.09.2022. 21:57
  • Podijeli:
radoje zvicer foto  detective-info comuaINFO.jpg Foto: detective-info.com.ua

Radoje Zvicer, vođa "Kavačkog klana" ubijen je večeras u Panami, javljaju mediji u Srbiji.

Prema pisanju "Blica" Zvicer je ubijen nešto poslije 20 časova.

"Istražni organi Srbije su obaviješetni o njegovoj likvidaciji. Međutim, zvanične podatke po protokolu bi trebalo da da Europol. On je ubijen u kući u Panami", navodi "Blic".

Radoje Zvicer smatra se jednim od najvećih švercera kokaina na svetu.

Njegovo ime pojavilo se prvi put u javnosti u decembru 2017. godine, kada je objavljen 15-minutni snimak na Youtubu sa detaljnim informacijama o "Kavačkom klanu", vođi ove grupe i njenim članovima.

Tada su otkriveni detalji koji nisu bili spominjani u javnosti, a koji se odnose na kriminalno djelovanje ovog klana, kao i imena država u kojima djeluju i lažni identiteti koje koriste.

Na snimku se prvi put objelodanjuje podatak da se Zvicer, koji slovi za vođu "Kavačkog klana", služi tuđim identitetom i da pod imenom Josip Babić nesmetano putuje Evropom.

Na njega je pokušano više atentata. Zvicer je izrešetan predprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu u Ukrajini.

Zvicer jedan je od uticajnijih ljudi u podzemlju posljednjih godina. On je, uz Slobodana Kašćelana, označen kao vođa kavačkog klana, za koji se vezuje trgovina narkoticima, ubista i brojna druga krivična djela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()