Ubica iz Tuzle imao tešku sudbinu: Prije 10 godina otac mu zaklao majku ispred dvorane

On je od ranije poznat policiji

01.10.2023. 11:45
  • Podijeli:
tuzla_dojava_foto_Tuzlanski-6465cf477e7f2.webp Foto: Tuzlanski.ba

Emin Mustafić je sinoć u tuzlanskom naselju Miladije usmrtio Ismara K., nakon čega je uhapšen.

On je od ranije poznat policiji. Naime, on je 2020. godine, zajedno sa Amirom Mujićem, snimao premlaćivanje jedne osobe, a onda je nakon toga zlostavljao i psa, pa sve to podijelio na društvene mreže.

Kako se saznaje on je imao tešku životnu sudbinu.  2013. godine njegov otac Fehim je ubio njegovu majku Suadu ispred dvorane Mejdan u Tuzli.

Svirepom zločinu je prethodila svađa, a onda je Fehim izvadio nož i zabio ga u vrat supruge.

Kako su tada pisali mediji Emin je nakon toga došao na lice mjesta i vikao na službenike policije i okupljene građane.

"Papci jedni, niste mi mogli spasiti mamu", vikao je tada Emin, a zbog agresivnosti službenici policije su ga strpali u automobil i odvezli s mjesta zločina, piše Avaz.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()