U Ustikolini uhapšena jedna osoba, policija tokom pretresa pronašla drogu

Iz policije su ranije najavili da će nastaviti kontinuiran rad na suzbijanju zloupotrebe droga u narednom periodu

23.09.2023. 18:35
  • Podijeli:
policija_Sarajevo_FBiH_foto_Armin Durgut_PIXSELL1-645b5717586ae.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Muškarac inicijala R. M. uhapšen je danas u Ustikolini nakon što su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde u njegovom stanu pronašli određene količine narkotika.

Prilikom pretresa stana koji je obavljen na osnovu usmene saglasnosti Općinskog suda u Goraždu pronađeno je oko 100 grama amfetamina, te oko 54 grama marihuane i jedna vaga za precizno mjerenje

Od 11.septembra kada su u akciji goraždanske policije zaplijenjenje najveće količine narkotika na ovom području od uspostave MUP-a BPK Goražde, goraždanski policajci izveli su više akcija čiji je cilj suzbijanje zloupotrebe narkotika, a šest osoba je uhapšeno.

Iz policije su ranije najavili da će nastaviti kontinuiran rad na suzbijanju zloupotrebe droga u narednom periodu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()