U saobraćajnoj nesreći kod Busovače poginula žena iz Visokog

U nesreći su sudjelovali putničko motorno vozilo marke Seat, kojim je upravljao vozač M. P. rođen 1982. godine iz Visokog, i teretno motorno vozilo marke Fiat Cady, kojim je upravljao N. L. rođen 1969. godine

20.05.2024. 10:20
  • Podijeli:
policija, rotacija pixabay-6617abdac5221.webp Foto: Pixabay

U nedjelju, 19. maja, oko 18.15 sati u mjestu Oselište, općina Busovača, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.

U nesreći su sudjelovali putničko motorno vozilo marke Seat, kojim je upravljao vozač M. P. rođen 1982. godine iz Visokog, i teretno motorno vozilo marke Fiat Cady, kojim je upravljao N. L. rođen 1969. godine iz Busovače.

U nesreći je poginula putnica iz Seata M. P., rođena 1977. godine iz Visokog, dok su vozači zadobili teže tjelesne ozljede.

U suradnji s Kantonalnim tužiteljstvom uviđaj su obavili policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak, priopćeno je iz kantonalnog MUP-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()