U Mostaru uhapšen diler, policajcima tokom privođenja predao 14 paketića spida

Na osnovu naredbe Općinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koji koristi privedeni muškarac, a u kojem je također pronađena droga

03.07.2024. 13:20
  • Podijeli:
Mostar_droga_foto_MUPHNK-6684ffcbc92ec.webp Foto: MUP HNK

Pripadnici MUP-a HNK jučer su realizovali operativnu akciju na području Mostara u kojoj je uhapšena osoba inicijala N. Š. (38) iz Mostara zbog sumnje da se bavi prodajom opojne droge na području Mostara.

Prilikom privođenja N. Š. je policijskim službenicima dobrovoljno predao 14 pakovanja u kojima se nalazi opojna droga spid i devet manjih PVC kesica u kojima se nalazi opojna droga marihuana.

Na osnovu naredbe Općinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koji koristi privedeni muškarac, a u kojem je također pronađena droga.

Tom prilikom je pronađeno 276 grama opojne droge spid, 94 paketića od PVC folije sa praškastom tvari koja asocira na opojnu drogu spid, koja je bila pripremljena za prodaju.

Pronađena su također 43 paketića sa marihuanom, koja je bila spremljena za prodaju, dvije vage za vaganje opojne droge i dva mobilna telefona.

"Predmetna osoba je lišena slobode i nad istom će biti sprovedena kriminalistička obrada", navedeno je iz MUP-a HNK.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()